כאבי גב בלתי פוסקים וחולשת שרירים ברגליים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/09/2015 | 16:28 | מאת: דלית

בת 64 וסובלת כבר קרוב לשנה מכאבי גב תחתון, כל הזמן, מחמירים אחרי ישיבה ממושכת, מדי פעם יש הרגשה של חרב מלובנת מפלחת את הגב. בנוסף קיימת הגבלה בתנועה במפרקי הירכיים וחולשה בשרירי הרגליים, איני יכולה לקום לבד מכריעה וכו'. בסי.טי וצילום יש היצרות המרווח L4-5, היצרות תעלה L2-3-4-5 ושינויים אוסטאוארטריטים במפרקי הירכיים (ועוד הרבה שינויים וכו'). אני מנסה פיזיותרפיה ותרגילים בבית, אבל לא נראה שזה עוזר. מה המלצתך? תודה מראש...

אם טיפול שמרני עד כה ללא הטבה אולי הגיע הזמן ליעוץ של מומחה עמוד שדרה - לשקול פתרון ולא רק אמצעים להקלה... ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה