אפידורל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/09/2015 | 00:08 | מאת: עדי

אני 7 חודשים לאחר לידה. כאשר בלידה המרדימה הזריקה את האפידורל במקום הלא נכון וכאשר הוציאה אותו נקרע לה הקטטר. בבדיקת אם אר אי לא נמצא הקטטר. מאז הלידה אני עם תופעות נוירולוגיות קשות כגון נימולים אצבעות רדומות , עיקצוצים, כאבי עמוד שדרה, רעד בידיים כאשר אני אוחזת בחפץ ועוד הרבה תופעות. לנוירולוגים אין תשובה ואני עם 3 ילדים קטנים עם סבל נוראי ועם כדורי ליריקה שלא קלים בכלל. מה יכולה להיות הפגיעה ? האם לפנות לאורטופד עמוד שידרה? הרי הפגיעה היא עצבית. בדיקת אי אם גי מראה החמרה ב4 חודשים. האם המרדימה פגעה בי בעצב?

לא סביר וגם לא הגיוני שזה יעשה תסמינים בידיים ועדו פחות הגיוני שלא רואים את התצנתר בMRI - אם לא רואים אולי הוא לא בתעלת השדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

23/09/2015 | 22:41 | מאת: עדי

האם יכול להיות שהמרדימה פגעה לי כאשר הזריקה לי אפידורל במערכת העצבים בעמוד השידרה? אני מהרגע שיצאתי מהלידה עם בעיות נוירולוגיות קשות שרק מחמירות ואצבעות רגליים רדומות. כבר 8 חודשים ויש לי תחושה של שרפה בעמוד השדרה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה