תחושת צריבה בשריר בהריון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/09/2015 | 23:40 | מאת: שניון

כבר כמה חודשים יש לי תחושת צריבה וכאב בשריר בגב בצד שמאל מתחת לשכמה. הכאב מופיע כתוצאה מישיבה ישרה ממושכת, רצועת החזייה ועוד דברים. הוא ממשיך אח"כ כל היום. עכשיו לקראת החודש התשיעי התגבר כ"כ שמופיע ומעיר אותי סתם באמצע הלילה. מה ניתן לעשות? ??!

פזייותרפיה עיסוי חימום משחה מקומית ובירור אחרי הלידה של בעיית צוואר קרוב לודאי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה