צריבת דיסק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/09/2015 | 14:04 | מאת: איציק

שלום ד"ר רנד, בעבר עשיתי צריבת דיסק וקיבלתי כמה שנים של שקט ללא כאבים. לפני כמה חודשים הכאבים חזרו אחרי שהרמתי משא כבד ומאז שום דבר לא עוזר ואין שיפור. האם ניתן לעשות צריבת דיסק נוספת בדיסק שכבר נצרב? אם כן, מה סיכויי ההצלחה בפעם שניה? תודה.

טכנית ניתן. את סיכויי ההצלחה אפש שר להעריך על פי דימות עדכני אתה מוזמן לתאם מועד ליעוץ אם אתה מעוניין ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה