יש קשר?

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/09/2015 | 07:57 | מאת: רוביק

בעיות בלטים בl4 l5 s1 . עם הצרות פרומינלית ללא סטנוזיס. שאלתי האם מעבר ללחץ בנקודת העכוז ולאןרך השוק והירך מהצד ואחור והרדמות. יש לחץ בבטן תחתונה ותחושה של קושי נשימה בעיקר בהליכה אבל ההליכה בשלב מסוים משחררת את הכאב בעכוז!. יש צורך לברר קושי בנשימה שבא מהלחץ בבטן זה דבר מוכר או שזו בעיה שלא קשורה מה לעשות? לא בעל משקל עודף אלא רגיל. המצב כבר 10 שבועות. שיפור קל. האם שכיבה יכולה לגרום למצב של לחץ שדווקא המעיים לוחצים על חוליות הגב ? ויש אפקט הדדי בין לחץ במעיים על הכאב ומה עודים כדי להפחית בעיות אלה? שאלה נוספת במהלך החודש הראשון של הבעיה היו 3 פעמיים בהפרשים של שבוע שליום אחד הלחץ השתחרר והלכתי רגיל בלי הכאב ליום אחד. מה זה א6מר על מצבי. לעומת זאת עכשיו זה רצוף. תודה

תלונותיך אינן אופייניות לבעיה בעמוד השדרה אם כי זה לא שולל הייתי מציע לפנות ראשית לרופא משפחה שיתרשם ואם גם לדעתו מדובר במקור בעמוד השדרה - לבצע בירור ראשוני ולהגיע למומחה לפי הצורך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה