כאב חד פתאומי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/09/2015 | 15:33 | מאת: דניאל

שלום ד"ר רנד. לאחרונה אני חווה כאב חד בגב התחתון שגורם לי לחוסר יכולת לעמוד, מעיין קריסה ברגליים עקב הכאב בגב התחתון. זה קורה בתדירות נמוכה (אחת לכמה ימים עד שבוע ) והכאב חולף תוך דקה שתיים. אבל ברגע שזה קורה זה נורא. מלבד זאת יש לי כאבי גב תחתון חלשים שמורגשים מדי פעם בעיקר בבוקר עם ההשכמה. אודה על חוות דעתך

16/09/2015 | 08:32 | מאת: חיים

איבוד תחושה יכול לקרןת ..גם..מלחץ חמור על העצב עד איבוד שליטה עצבית. בדכ זה נחשב מקרה חמור. מצריך מיון. כמובן שיתכן שז6 בעיה ממקור אחרת שונה. תתייעץ עם מומחה בהדגם.

18/09/2015 | 10:16 | מאת: דניאל

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה