כאבי רגל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

13/09/2015 | 10:11 | מאת: משה

שלום. אבקש לשאול לגבי כאבי רגל ימין בשוק. נתנו 2 זריקות קורטיזון בגב וכדורים ללא עזרה. בצילום שינויים ארטרוטיים קלים בפרקי הירכים. בצילום עמוד שדרה מותני שינויים ספונדילוטים L1-L2/ אין עדויות לתמט. א. אולי צריך לעשות את הזריקה ברגל ולא בגב ? ב. האם טיפול בגלי הלם עוזר ? ג. האם להעדיף דיקור סיני ? בתודה מראש, משה מאיר

יתכן שאתה צודק אבל כדי לדעת את זה צריך לבדוק אותך ולעין בבדיקות הדימות לפני החלטה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה