בדיקות בשביל קביעות

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

08/09/2015 | 22:02 | מאת: מימי

שלום רב רציתי להתייעץ בנוגע לבעלי.הוא עובד באגד זה שלוש שנים בתור מכונאי של אוטובוסים.העבודה כמובן פיזית ומחייבת מאמץ.עכשיו רוצים לתת לו קביעות ושלחו אותו לסדרת בדיקות.כשהוא הגיע לרופא בקופת חולים הרופאה סירבה לבדיקות אלו וטענה שהן מסכנות אותו.הבדיקה שממנה היא חוששת היא בדיקת צילום עמוד שדרה צווארי ומותני.היא טוענת שיש המון קרינה בכך וזה מיותר לאדם בריא לעשות זאת.בעלי הלך וחזר שוב והיא שוב סרבה ועירבה את מנהל הקופה שטעו בתוקף כי יש פה עברה על החוק לתת לאדם בריא לעבור הליך כזה.רציתי להבין ולקבל עוד חוות דעת לגבי הבדיקה הזאת האם באמת היא חמורה עד כדי כל שבעלי יוותר על הקביעות?? כי ברור שאם זה מסוכן אז הכי חשוב בריאותו או שפשוט הרופאים צודקים אך יש מלחמת עקרונות עם ארגוו אגד שכך נראה מהצד.אפילו מנהל הקופה אמר בפירוש שמקרים כאלה הוא מחפש על מנת למנוע מצבים כאלה.אז האם באמת זה מסוכן? תודה מימי

בואי נעשה סדר מישהו בקופח אצלכםן כנראה נסחף באופן חושפי וגורף לא מדובר בבדיקה מסוכנת כמות הקרינה מזערית - סתם נכנסו לפניקה על כל צילום כאילו השמים נופילים - מגיזים לצד השני בלי סבה שנית זו לא עברה על החוק וזה זכותו של גורם לבצע בדיקות מיון כולל צילומים לפי החלטתו זה לא הגיוני שידרשו ממנו את הציןלומים אם אין לו כל בעיה בעמוד השדרה וזה לא הגיוני שיתנו את קבלת הקביעות בצילוממם וזה נראה לי אכם לא חוקי ובכל מקרה אם בזה הכל תלוי ואתם לא רוצים לאבד את הסיכוי לקביעות אני חושב שכל מכון רנטגן פרטי ישמח לבצע עבורכם את הצילומים בתשלום - שאמור להיות לא יותר מ -כ - 100-200 שח לצילום זו גם אפשרות.... ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

09/09/2015 | 10:12 | מאת: מימי

תודה רבה לך!

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה