בקשר לניתוח עמוד שדרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/08/2015 | 01:32 | מאת: גל

זה נכון מה שרשום פה?? לאחר הניתוח האזור המאוחה של עמוד השדרה לא ינוע יותר בנפרד, לכן אזורי עמוד השדרה שמעל ומתחת לאזור המאוחה עלולים לסבול מלחץ כאשר יש תנועה בעמוד השדרה ולהוות מוקד בעיה בעתיד. הסיכוי לבעיות עתידיות אף גובר כאשר מבוצעים כמה סוגי ניתוחי גב בו זמנית. בכל מקרה, המנותחים נמצאים בסיכון גבוה לסבול מבעיות גב בעתיד.

צריך לקחת הכל בפרופורציה כעקרון זה נכון אבל הסבירות שזה יקרה היא זניחה ומזערית - והכל תלוי באינטרס של מי שמוכר לך את המידע - נשמע לי שמישהו מנסה מאד להפחיד אותך כי כנראה שיש לו אינטרס בעניין.... ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

06/09/2015 | 22:54 | מאת: גל

דווקא המנתחעמוד שדרה רשם את זה אז מה נכון פה ומה לא נכון? אני שואל כי אני רוצה לעשות את הניתוח

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה