דחוף,פציעה בעמוד השדרה, מתלבט אם לעשות CT

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/09/2015 | 11:46 | מאת: אורי

שלום לפני כמה ימים נפלתי על עמוד השדרה מגובה מטר, מטר וחצי וחטפתי כאב חד נורא. עשיתי צילומי רנטגן שלא נמצא בהם ממצא ברור אולם הרופא המומחה אמר שיש חשש לשבר והוא רוצה שאעשה CT. עכשיו, אני ממש לא רוצה לחטוף את הקרינה, השאלה האם זה ייתן מ שהו מבחינה טיפולית? לרופא ברור היכן השבר יכול להיות, השאלה האם משהו בטיפול ישתנה במידה והוא יראה את השבר בתמונה. נשמע לי שזה חסר תועלת כי בכל מקרה כל מה שיקרה זה שהוא ייתן לי לנוח ואז אני סתם אסתכן בגלל הקרינה.

נזקי הקרינה אינם כה משמעותיים - זה בעקר הגזמותצ פראיות בנושא והפחדות של הציבור במקרה שלך יש צורך ברור לבצע CT תעשה אותו ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

06/09/2015 | 12:20 | מאת: אורי

תודה רבה דר' נחשון רנד האם בדיקת MRI תספק את אותן התוצאות?

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה