אשמח לתשובתך

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/08/2015 | 13:52 | מאת: הגר

שלום דר רנד :) הייתי אצלך מספר פעמים לגבי פריצת דיסק בגב והקרנה לרגל שמאל )פריצה 8 ממ בגובה L5-S-1 עם לחץ על העצב עשיתי emg רגליים והתוצאה היא רדיקולופטיה כרונית קלה במהלך כמעט שנה סבלתי בנוסף מידי פעם מהרדמות ביד שמאל בעיקר במהלך שינה וזרמים רק לאחרונה החלו לי זרמים בכל היום וכאבים ביד שמאל ומעין חולשה ביד. שהלכתי למיון חשבו שזה קשור לתעלה הקרפלית ונשלחתי לemg שמצא רדיקולופטיה קלה בגובה C6-7 שאלתי היא האם יש קשר בין הדברים? האם זה מעיד על בעיה בחוליות עליוניות? האם זה יכול להיגרם מייציבה לקויה בעקבות פריצת הדיסק בגב התחתון ? האם יש לעשות MRI? האם עלי להגיע אליך לייעוץ ? תודה רבה

דברנו כבר והפניתי אותך ל - MRI ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה