פריצת דיסק דו צדדית

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/08/2015 | 19:02 | מאת: אשתו של ראובן

שלום דר' רנד, בעלי מטופל אצלך עקב פריצת דיסק דו צדדית, הוא גם סובל מסכרת שמטופלת בכדורים, יש לו כיליה אחת שמייצרת אבנים, לאחרונה היה אצלך והמלצת על ניתוח עקב החמרה ניכרת במצבו.. הוא עובד עבודה פיזית שמקשה עליו מאוד, ביקשת כי יטפל קודם באבנים בכיליה, הוא היה אצל נפרולוג, האבנים מאוד קטנות והוא מקבל כדורים כדי לפורר אותן וכדי להוריד את רמת הסידן בגופו, מבחינת הנפרולוג אין מניעה לניתוח פריצת הדיסק, בעלי רוצה לדחות את הניתוח עד ינואר 2016 מכל מיני סיבות, עד כמה זה קריטי? האם דחית הניתוח בגב עד נואר יכולה להחמיר את המצב עד כדי קושי תנועתי? חייב לציין שכבר היום יש לו פעמים שהוא מתקשה לנוע כאילו הכל תפוס לו, והוא סובל מהתקפות כאבים די חריפות, שוב בגלל העבודה שבעטיה הוא עומד על הרגליים כל היום... אשמח לתושבתך בנידון

הדחיפות היא נגזרת של חומרת הכאב אם הוא יכול להמתין עד תחילת 2016 - שימתין ד"ר רנד

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה