Mri עמוד שדרה מותני

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/08/2015 | 12:04 | מאת: יעל

שלום בת 24. עברתי לפני חצי שנה תאונת דרכים ומאז סובלת מכאבים בגב תחתון ובירך שמאל לאורך כל הרגל כולל האגן, המפרק והעכוז באזור. ה-mri יצא תקין. רציתי לדעת האם mri באזור זה היה יכול לעלות על ממצא כלשהו באגן או בירך אם היה או שמא צריך mri מכוון לאזורים הספציפיים האלה?

לא ברור לי איזה MRI עברת אבל צריך לבצע דימות ניפרד של כל איזור - עמוד שדרה, אגן רגל לפי מקום הכאב והחשד הקליני ולא ברור לי מה בוצע אצלך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה