עצב אולנארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

23/08/2015 | 18:24 | מאת: מוטי

שלום. אני סובל כבר יותר מ 20 שנה מהרדמות של שתי אצבע וזרת ביד שמאל. בבדיקת emg הוסבר לי שהבעיה היא בעמוד השדרה הצוארי. האם בשיטתך יש פתרון לכך ? תודה

איני בטוח לאיזו שיטה אתה מתכון אבל אם זה קיים כבר 20- שנים יש סיכוי די גדול שגם אם הלחץ על העצב טיוסר לגמרי -= לא יההי שיפור מכיוון שחל כבר נזק בלתי הפיך לשורש העצב ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה