כאבי גב חזקים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/08/2015 | 23:56 | מאת: נעמה

שלום. מספר ימים עם כאבים עצומים בגב התחתון אשר התפשטו גם למותניים, אגן , ירכיים ובטן. כאבים בכל תנוחה אפשרית בתזוזה ובמנוחה. הייתי בבית חולים ולא מצאו מה המקור לכך (הרבה בדיקות אך לא נבדקתי על ידי אורטופד). כעת עיקר הכאבים בגב תחתון ואגן המשליך לירכיים. יכול להיות שזה פריצת דיסק? תודה

בהחלט יתכן ואם לא השתפר עד כה - כדאי ללבצע דימות מתאים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה