יש לי בעיות אורטופדיות גב כתף ירך קרסול

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/09/2015 | 11:59 | מאת: נורית

אני צריכה לעבור הערכה אורטופדית כללית כבר עשיתי C.T כבר עברתי ניתוח כתף. כל אורטופד מתמחה באזור אחד אבל בסוף אני גוף שלם וכאבי הגב כוללים יציבה לא טובה. שאלתי איך מוצאים אורטופד שייתן הערכה כללית ולא רק מנתח לאזור מסוים. הקושי שאני גרה בצפון כרמיאל צפונה

שואלים ומבררים - גם לא ברור לי מה זה הערכה אורתופדית כללית.... ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה