כאבי גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/09/2015 | 10:43 | מאת: מירב

שלום לכם. ב6.5 נפלתי. בנפילה שברתי מרפק ימין וירך ימין עם חבלות ומכות יבשות שהסימנים עדיין קיימים. מאז היד החלימה אך כאבי הגב ורגל ימין מחמירים מיום ליום. חשוב לציין כי לפני לא סבלתי משמעותית מכאבי גב. להלן תוצאות סי.טי: הודגמה סקוליוזיס קלה קמורה שמאלה. גובה של גופי החוליות שמור. מרווחים בינחולייתיים שמורים. זיזים ניווניים קדמיים מינימאליים לאורך עמוד שדרה מותני. אין עדות לסטנוזיס ספינלית. נקבים נאורלים ללא הצרויות. .D12-L1, L3-L4, L4-L5, L5-S1 בגובה פצטלים במפרקים ארטרוטים שינויים שינויים ניווניים במפרקים סקרואיליאקלים. בקע דיסקלי מרכזי עם סימני לחץ קל בינוני על השק הטקלי בגובה L4-L5, L5-S1 השאלה שלי: האם מכה טראומטית אכן יכולה לגרום לממצאים הנ"ל? אני בת 42 ושוב לפני המכה לא סבלתי מהגב. ובנוסף מהו הטיפול המומלץ? תודה רבה

לא סביר יותר סביר שהפך ממצאים שהיו קיימים - לסימפטומטיים הטיפול תלוי בחומרת הכאב ובממצאי הדימת והבדיקה הגופנית ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה