פריצת דיסק בעמ' שדרה צווארי C4-5 C6-7

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/08/2015 | 13:08 | מאת: שרה

שלום רב! אובחנתי עם פריצת דיסק בעמ' שדרה צווארי C4-5 C6-7. אני סובלת מהתקפים חוזרים ונשנים של כאבים חזקים המפריעים לתפקוד היומיומי ומשפיעים על איכות חיי. נבדקתי אצל רופא מומחה לאחר ביצוע MRI שהמליץ על הימנעות מניתוח בשלב זה כיוון שאין כרגע לחץ על חוט השדרה ואין פגיעה מוטורית וניורולוגית. אני לא יכולה להרים משקל, לשים תיק גב ולבצע תנועות מסויימות. האם בכל זאת יש טעם לעבור ניתוח בכדי לשפר את איכות חיי ולהמנע מההתקפים? האם זה שווה את הסיכון שבניתוח? ומהם ההשלכות של ניתוח כמו כאבים כרוניים וכו? תודה רבה

06/09/2015 | 08:35 | מאת: שלמה

שרה שלום : - שמי שלומי ואני מטפל ברפואה משלימה כדי לאבחן לעומק יש לעשות תשאול ואבחון - מהתיאורים שלך ההשלכה של הכאב היא מהצוואר { חוליות עליוניות - חוליות סרוויקליות } שמקרינות לידיים ולגב עליון ..לפני שהייתי פונה לניתוח הייתי ממליץ לך לבדוק חלופות לא פולשניות של טיפולים ברפואה משלימה ע"י עיסוי וכדומה .. בקליניקה שלי אני מטפל במקרים מעין אלו ע"י עיסוי ,דיקור , וכוסות רוח .. אשמח לראותך שלומי gilberg.co.il

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה