סיבוכים לאחר ניתוח גב בגלל הצרות בעמוד השדרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/08/2015 | 13:41 | מאת: נילי הילמן

בהמשך למאמר על האופציה הניתוחית חשוב להדגיש יותר את הסיכון לזיהום שעשוי לגרום לנזקים רציניים עד מוות! זה בעיקר חשוב כאשר מוכנסים שתלים שעליהם חיידקים יכולים להצמד וטיפול אנטיביוטי גם אם הוא יעיל נגד החיידק, אינו יעיל ב100 אחוז כאשר החיידקים נשארים על השתל.

המידע הזה מאד לא מדויק ולדוקא בעמוד השדרה אין כל בעיה כזו מעניין מאיפה אל שואבת את המידע ה"מוסמך" הזה.... ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה