פריצת דיסק וכאבים בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/08/2015 | 12:25 | מאת: yael

שלום בבדיקת MRI שעשיתי ב2009 התקבלו התוצאות הבאות: בגובה L4-L5 - מודגמת פריצת דיסק מרכזית ומימין הגורמת להצרות קשה של התעלה ולחץ על השק הדוראלי ועל השורש מימין . חוט השדרה בסיומת תקינה . אין עדות לתהליך תופס מקום או להאדרה פתולוגית . אותות תקינים ממח עצם חולייתי, פרט להמנגיומה בגוף החוליה .3 L לאחרונה אני סובלת מכאבים בבטן התחתונה וחלץ על שלפוחית השתן- אין לי דלקת בשתן-לפי הבדיקות , האם הכאבים יכולים להות מפריצת הדיסק, או שזה משהו גניקולוגי- כי יתכן שיש לי שרירנים שלוחצים? תודה יעל

24/08/2015 | 12:29 | מאת: yael

עלי להוסיף בהמשך ש6 שנים כמעט ולא סבלתי מכאבים כיון שעשיתי טפול במרפאת כאב באסותא- לאחרונה היתה התפרצות מסוימת של כאבים בעקבות הליכות שעשיתי. yael

04/09/2015 | 21:38 | מאת: עצה

04/09/2015 | 21:41 | מאת: ממש עוזר

זה בהחלט יכול לנבוע מבעיה בדיסק אם כל הדירים האחרים נשללו מציע לך לאל לקחת כל מיני שטויות שמציעים לך לקחת כאן לפםני שביררת מה הבעיה ומה הטיפול המתאים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה