כאבים לאחר ניתוח L3-SI עם קיבוע אינטרה ספינוטי בין

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/08/2015 | 12:08 | מאת: סימה

שלום רב בעלי עבר ניתוח ב-9/2014 בעמוד שדרה מותני ב-L3-S1 ולמינקטומיה נרחבת לפני כחודש התחיל להקרין לו כאבים איומים ברגל שמאל - מהרופא שטיפל בו נאמר כנראה מהצלקת של הניתוח. הופנה למרפאת כאב לצורך טיפל בכאביו. - מה ניתן עוד לעשות בכאבים ואיזה טיפולים יכולים לעשות- והאם זה יעבור באיזה שלב.

מציע לך להגיע ליעוץ מסודר - איני יכול לדעת בלי לראות אותו ואת הצילומים אבל נשמע לי שהבעיה לא בצלקות והדבקויות וכל מיני סיפוריםפ מהסוג הזה אלא פשוט בכך שהמשתל הזה מאבד יעילות כעבור כמה חודשים הולחץ על העצבים חוזר ואולי צריך לשקול טיפול יותר יעיל מציע לך לתאם לו פגישת יעוץ במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה