נימול כף הרגל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/08/2015 | 12:03 | מאת: ענת

שלום, שנה לאחר התקף פריצת דיסק L4-L5. המצב השתפר מאוד ואני כבר 5 חודשים ללא כאבים כלל ובפעילות מלאה. בשבוע האחרון חזרה תחושת הניצול בכף הרגל אך ללא כאבים אחרים. האם זה מעיד על נסיגה? זה משהו חולף? האם יש צורך להתייעץ ברופא או להפסיק פעילות?

יכול הליות ביטוחי לגירוי קל של שורש העצב אין צרוך בטיפול מיוחד אלא מעקב שלא מחריף ומתפשט ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה