פענוח סיטי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

11/08/2015 | 22:37 | מאת: שני

שלום דר, אני סובלת מכאבי גב תחתון , בנוסף לכאבים יש לי קושי להתיישר ממצב ישיבה לעמידה לוקח לי כמה שניות עד שאני מצליחה להתיישר וזה בכאבים, בנוסף יש לי זרמים ברגל שמאל, הופנתי לצילום רנטגן שיצא עקמת קלה ולאחר מכן לct גב להלן התוצאות; מבנה גרמי תקין גובה של גופי החוליות והמרווחים בין חולייתים שמורה הודגמו קשריות על שם שמורל בגופי החוליות של עמוד השדרה בעיקר בL4, D11 ו D 12 בגובה L4-5 בלט אנולוס ללא סימני לחץ בגובה L5-s1 בלט דיסק היקפי מזערי ללא סימני לחץ משמעותי אשמח לפענוח ולהסבר.. תודה רבה, שני

שינויים ניוניים קלים לא מסאידגים אבל ישכולים לגרום לתסמינים אלו ממליץ על התעמלות פיזיותרפיה וחיוזק השרירים הוגמשיות אם אל עוזר מספיק יש כמובן עוד טיפולים אבל כדאי להגיע קודם ליעוץ מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה