עזרה דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

08/08/2015 | 18:29 | מאת: עדנה

עזרה בבקשה! בבדיקת MRI נמצא נגע היפראינטנטי ב T1/T2 בגוף חוליה D4 אשר אינו עובר דיכוי שומן מלא והינו האדרתי. מה זה אומר? אני מודאגת!! תודה

יכול להיות הרבה דברים חלקם חסרי חשיבות וחלקם אכן מדאיגים ולא ניתן לצערי לעזור לך הרבה על סמך המידע המועט שמסרת בלי לראות הבדיקה וכנראה בלי בדיקות נוספות אחרות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה