החלמה לאחר ניתוח עש צווארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

08/08/2015 | 10:03 | מאת: שולה

בעלי בן 65 מזה 4 שנים סובל מסימנים עקב ה יצרות עש צווארי . צריך לעבור למינקטומיה בחוליות 3-7c וקיבוע דיסקים בשיטה אחורית הניתוח עקב מיאלופטיה ולחץ על חוט השדרה .קיימים הפרעות בהליכה ספזם ידיים ורגליים . האם לאחר ניתוח זקוק למסגרת שיקום או יוכל לתפקד בבית ? הניתוח יערך במסגרת בית חולים אסותא. אודה על תשובה מהירה

הצורך בשיקום נגזר מחומרת המגבלות מהן סובל כיום ומצב אחרי הניתוח. אם כיום מתפקד ואין התדרדרות בניתוח - לא נחוץ שיקום כדאי לקבל חוות דעת נוספת לגבי אופן ביצוע הניתוח. יש מקרים בהם ללמינקטומיה ארוכה חסרונות רבים. ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

20/08/2015 | 11:59 | מאת: שולה

תודה על התייחסותך לסוג הניתוח והשיקום. אודה אם תסביר למה הכוונה לטכניקת ניתוח שונה שאינה למינקטומיה ארוכה .ואילו חסרונות יש ללמינקטומיה ארוכהץ אודה על תשובה מהירה .שולה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה