ממצאים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/08/2015 | 15:53 | מאת: רות

שלום עשיתי צילום עמוד השדרה ולא כל כך ברור לי תוצאות הממצאים. באבחנה כתוב כך: שינויים ספונדילוטים לאורך כל החוליות המותניים, ויתכן דיסקטגוניים בגובה L2-L1 ללא עדות לדחיסה. ספונדילוליסטזיס דרגה I בגובה L4 מה זה אומר?

שינויים ניווניים כולל שחיקת הדיסק וגלישה של חוליה L4 ממקומה זה יכול בהחלט להסביר תסמינים רבים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה