ספונדילוליזיס

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/08/2015 | 15:37 | מאת: גל

בת 56.אורטופד בכיר אבחן שיש לי ספנדילוליזיס מתקדם עם התחלה של ליסטנוס. האם לפגם כזה בחוליות יש קשר לאוסטרופרוזיס או למחלת מפרקים בגב? אני שואלת כדי לדעת אם עלי להמשיך בבירור. מה עלי לעשות כדי לא להחמיר את מצבי? תודה רבה.

אין שום קשר בין מצבים אלו פעילות גופנית זה הטיפול היעיל היחידי הלא נילוח במצב כזה ברור שכדאי בלי קשר לטפל גם באוסטיאופורוזיס אם קיים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה