מה זה?

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/08/2015 | 19:14 | מאת: אנדרס

סבלתי מבעית הרדמות ברגל ימין מאחור ושתי אצבעות בכף רגל וכרית ומעט בגבתחתון! פתאום קיבלתי כאב חד מאוד בישבן ימין בנקודה מבוימת וזה כמו חוט חשמלי לאורך הרגל מאחורה ובנוסף אני לא יכול להתיישר כי זה לוחץ על הגב ויש לחץ לני הצדדים בגב תחתון. ניסיתי תרופות אטופאן לא עזר! בסיטי ל4ל5 ול5אס1 בלט דיסקלי בשני הצדדם והיצרות פרומינליות בשני הצדדים ללא ספינל סטנוזיס!! במשך כבר 6 שבועות אבל אחרי שבועיים ושוב אחרי זה 7 ימים שוב היה יום אחד שפתאום הכאב החד נעלם ויכולתי להתיישר! ואז זה חזר! בשבועיים האחרונים טיפה יותר טוב בישור הגב אבל הכאב חד מאוד! מה המשמעות של היצרות פרומינלית ללא ספינל סינטוזיס? ומה כדאי לי לעשות? סבלתי מבעית הרדמות ברגל ימין מאחור ושתי אצבעות בכף רגל וכרית ומעט בגבתחתון! פתאום קיבלתי כאב חד מטוד בישבן ימין בנקודה מבוימת וזה כמו חוט חשמלי לאורך הרגל מאחורה ובנוסף אני לא יכול להתיישר כי זה לוחץ על הגב ויש לחץ לני הצדדים בגב תחתון. ניסיתי תרופות אטופאן לא עזר! בסיטי ל4ל5 ול5אס1 בלט דיסקלי בשני הצדדם והיצרות פרומינליות בשני הצדדים ללא ספינל סטנוזיס!! במשך כבר 6 שבועות אבל אחרי שבועיים ושוב אחרי זה 7 ימים שוב היה יום אחד שפתאום הכאב החד נעלם ויכולתי להתיישר! ואז זה חזר! בדבועיים האחרונים טיפה יותר טוב בישור הגב אבל הכאב חד מאוד! מה המשמעותשל היצרותפרומינלית ללא ספינל סינטוזיס? ומה כדאי לי לעשות? פעיזוטרפיה היתה גרועה לחצו על החוליות ומאז הכל החמיר הפסקתי! מיד. משחררי שרירים ומדחה וגם אסיבל מעט מקלים לכמה שעות בלבד! כדאי הזרקות סטירואדים לגב? אורטופד רגיל? אני ממש סובל. תודה רבה על כל עזרה פיזוטרפיה היתה גרועה לחצו על החוליות ומאז הכל החמיר הפסקתי! מיד. משחררי שרירים ומשחה וגם אסיבל מעט מקלים לכמה שעות בלבד! כדאי הזרקות סטירואדים לגב? אורטופד רגיל? אני ממש סובל. תודה רבה על כל עזרה

אפשר לנסות הזרקת קורטיזון סיבבי העצם עליו יש לחץ במעבר בנקב עצבי - אם לא עוזר - יתכן שיש מקום לשקול התערבות כמו שאיבת דיסק או אף ניתוח מציע לך להגיע ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה אם תרצה את ה מוזמן לתאם מועד יעוץ במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה