אבודה..

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

13/08/2015 | 19:22 | מאת: אושר

ערב טוב, מזה כמה שנים סובלת מכאבי גב שהחמירו, בפרט גב תחתון. כמו כן סובלת מקפיצות ברגליים ונימול ברגליים ובידיים ועוד תופעות מוזרות. ביצעתי emg גפיים עליונות ותחתונות ונראה כי יש cts קל דו"צ בידיים ורדיקולופטיה ברגליים בגובה l5 דו"צ וs1 משמאל. הנוירולוג אשר ביצע את הבדיקות כתב גם שיתכן ואני סובלת מpmls. כמו כן ביצעתי צילום רנטגן אשר תוצאותיו אינן ברורות לי "סקוליוזיס קלה בעמו"ש המותני קמורה לשמאל. שינויים ניווניים קלים במפרקים הסקרואילקליים דו"צ. יישור חלקי של הלורדוזוס המותני." ע"פ הבנתי מהאורטופד שלי יש בלט דיסק קל בl4-l5 ו-s1. יש ברשותי הפנייה לסיטי עמו"ש מותני מרופאת המשפחה אך האורטופד לא ממליץ בחום לגשת לבצע בגלל גילי (22.5) ובשל הקרינה. אילו בדיקות עליי לבצע בנוסף? מה ניתן לעשות עם הממצאים?

אפשר לבצע MRI במקום - ללא קרינה ולברר אם יש בעמוד השדרה הסבר לתופעות האלו ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה