תוצאות emg

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

13/08/2015 | 19:21 | מאת: מזל

שלום בת 24 לפני חצי שנה עברתי תאונת דרכים כהולכת רגל מאז אני סובלת מכאבי גב איומים עם הקרנות לאגן שמאל, עכוז ורגל שמאל. עברתי mri שיצא תקין לחלוטין ולפי ה-ct שעשיתי אובחנו 2 בקעי דיסק ב-l4-l5 s1-l5. טופלתי במשככי כאבים, פיזיוטרפיה/הידרותרפיה מחטים ורפלקוסולוגיה ואין הטבה. נוטלת טרמדקס. לפני שבוע עברתי emg רגל שמאל ואלו התוצאות: Emg of the Lt lateralist, Ta and soleus showed denervation Lt l2-3-4-5-s1 radiculopsthy אפשר בבקשה לפענח לי?

עדות לפגיעה בשרשי העצבים המתניים משמאל. יתכן שזה משני לבקעי הדיסק שמתוארים ב - CT ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

18/08/2015 | 12:14 | מאת: מזל

תודה רבה על המענה. רציתי לדעת האם לפגיעה זו יש פתרון או שהפתרון היחיד זה ניתוח? האם ייתכן ש-mri סותר את הממצאים האחרים? האם הוא יכול לפספס במידה כזו? נשלחתי לנוירולוג להמשך טיפול.

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה