עקמת 30 מעלות אי שוויון אגן כתפיים שכמות

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/08/2015 | 22:58 | מאת: גל

אני בן 18 יש לי עקמת כתף שמאל גבוהה יותר שכמה ימין שלי בחוץ כזה לא יודע איך להסביר אני מרגיש גם שהיא בחוץ ויש הבדלים באגן האם כדאי לי עשות ניתוח?? אני ממש רוצה להיות ישר ולהיות זקוף ניתוח יכול לסדר את זה והאם הניתוח הזה ממש מסוכן ויש מצב שאני יהיה נכה חס וחלילה אחרי הניתוח? מה אתה מייעץ לי העקמת ממש מורידה לי את הבטחון לעשות או לא לעשות ? תודה רבה

בניתוח יש סיכונים אך אלו נדירים והסיכוי להצלחה גבוה מאד ניתוח כנראה יכול לתקן את הבעיות שמפריעות לך וההחלטה בידיך - אם זה מאד מפריע לך - בגילך אין מוצא אחר מלבד טיפול ניתוחי אם תרצה אשמח לראותך ליעוץ מסודר במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה