כאבי גב בלתי פוסקים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/08/2015 | 16:19 | מאת: דקלה

מזה חודשים יש לי כאב, לא היסטרי, אבל מאד פוגע באיכות החיים והגבלות בתנועה. אני מאד רוצה להמנע מפעולה כירורגית, מה תמליצו? תוצאות הסיטי הן: היצרות של מרווח בין חולייתי עם שינוים סקלרוטיים בלוחיות סמוכות בגובה L4-L5 . היווצרות של ואקום פנומן בסחוס הדיסקי בגובה L4-L5 , L2-L3 . שינוים ניוונים במפרקים הפצטלים בגובה L3-L4-L5-S1. בלג'ינג דיסק אחורי בגובה L4-L5 , L3-L4 , L2-L3 גורמים ללחץ קל על השק התקאלי ופורמינל סטנוזיס דו צדדי ללא ספיינל סטנוזיס.

שינויים ניוניים די משמעותיים יכולים להגיב לפעילות גופנית סדירה ןאם לא - אולי כדאי לשקול שאיבת דיסק או פעולה זעירה להפחתת הלחץ בדיסקים במדה שתרצי את מוזמנת לתאם מועד ליעוץ מסודר במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה