עזרה דחוףףף

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

04/08/2015 | 18:54 | מאת: שרון

שלום דוקטור אני בת 23 סובלת מחרדות בזמן האחרון סובלת המון מחרדות היפוכונדריה ממחלות כל פעם ממשהו אחר... אני כבר כמה זמן סובלת מכאבי גב תחתון הרגשה של הצטברות של גזים ועצירות... אני מרגישה כיאילו נרדמים לי איסורים בגוף ומין זרמים כאלה הייתי אצל רופא ואמרתי לו שאני מפחדת מניוון שרירים ממש נכנסתי לחרדות כי באינטרט רשום שאם נרדם איברים בגוף או כאבי שרירים זה ניוון שרירים אני ממש מפחדת הייתי אצל הרופא אתמול והוא אמר לי שאין לי ממה לפחד שזה לא גילאחם כאלה זה מגיל 50 ומעלה והוא אמר שזה סיכוי 0.0 שיקרה דבר כזה בכיל כזה אני סובלת מחרדות ופחדים למה מרגיש לי שהיד שמאל שלי באצבעות כמו רדומות כזה זה מסוכן? אני ממש מפחדת בבקשה תעזרו לי

נשמע לי שכדאי שתפני לבדיקת רופא קשה להתייחס לכל התסמינים האלו סתם כך בלי בדיקה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה