כאב צווארי קשה והקרנה לשכם ויד ימין

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/08/2015 | 23:31 | מאת: ירון

אני סובל מאוד עשיתי סיטי מילוגרפיה ולא ראו כלום והיא לי רגיע לחודשים ושוב כאבים היומים .יש לציין שאני לאחר ניתוח קיבוע מותני והשתלת קוצב ספינל לעמוד שידרה .מה אני יכול לעשות לגילוי הבעיה הבנתי שסיטי זה לא טוב לצווארי

הייתי בודק עם EMG מקור הכאב ואולי גם MRI (לאחר הוצאת האלקטרודות אם כי ספק אם יהיה משוה שונה לאור הממצא ה - CT מילו שלא הראה דבר...) ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה