עקמת אצל מבוגר שעבר ניתוח בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/08/2015 | 08:22 | מאת: יפה

בגיל 12 עברתי ניתוח לתיקון העקמת היום בגיל 63 שמתי לב להחמרה בעקמת עד היום במשך כל השנים היה תפקוד מצוין ומעולם לא היו כאבים,גם היום אין כאבים מה שמפריע לי זה השינוי החזותי הבליטה בגב יותר מודגשת למי לפנות ומה לעשות

לא בטוח שמדובר בשינוי בעקומה לעתים זה נובע משינוי במבנה הרקמות תחת העור לאורך השנים לכן הייתי מבצע קודם כל צילום עמוד שדרה לעקמת ואם יש רושם של החומרה - פונה למומחה עמוד שדרה אתה מוזמן לתאם יעוץ במרפאתי אם אתה מעוניין ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה