עזרה בפענוח MRI וחוות דעת

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/07/2015 | 10:57 | מאת: דבורה

שלום רב בת 43 סובלת כ-10 שנים מסקרואילטיס נשלחתי לבדיקת MRI וזאת התשובה: שינוי סקלרו-שומני במרקם הגרמי סביב ה-SIJ דו-צדדית יש מרכיב בצקתי-האדרתי מועט, בעיקר בשוליים האיליאקליים, מעט יותר מימין. לא הודגמה הפרעה מסננת במרקם החוליות המותניות. אין רואים היצרות ניכרת של השק או של נקבים אשמח לחוות דעתך

ככל שאני מבין בלי לראותצ - מדובר על איזור סביב המפרקים שאדין נראה מודלק במדה לא קשה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה