גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/07/2015 | 14:03 | מאת: שרלי

שלום ד"ר לאחר C.T עמוד שידרה מותני התשובה היא קיימות דיסקופטיות בגבהים L4-5-S1 בנוסף תהליך בגוף L5 עם היפראנטנסיות מעורבות ב T1 ו T2 יכול להתאים להמאנגיומה. ברשותך אם אפשר הסבר יותר פשוט תודה

יש קצת תהליכי שחיקה של הדיסקים שדי סכיחים בכלל כלל בשמתבגרים וכן המנגיומה - איזור ריבוי כלי דם בחוליה - ממצא מקרי חסר חשיבות שאין לו כל משמעותית קלינית ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה