קיפוזיס

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

26/07/2015 | 21:04 | מאת: אאא

שלום אני בן 18 ויש לי קיפוזיס של 36-40 מעלות בחלק גב עליון . רציתי לדעת האם שירות קרבי בצבא הוא אפשרי מבחינתי או שהוא יכול לגרום נזק לגב? (אני לא סובל מכאבי גב) וגם רציתי לדעת האם ניתן בגיל הזה עדיין לתקן או לשפר את המצב של הקימור בגב? (עשיתי בעבר פיזיוטרפיה ואני הולך די יציב ככה שאדם רגיל מסתכל הוא לא רואה שיש לי משהו אבל הקימור הזה בגב עדיין מציק לי בעין)

בגילך ניתן לשנות המצב רק בניתוח ולא נראה שיש לכך הצדקה אם אין כאב - אין סבה ממשית שתמנע ממך שירו8ת קרבי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה