אגן

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

26/07/2015 | 15:05 | מאת: מאיה

לפני שנה החלו לי כאבים באגן.. ממש בעצם הזנב בצד שמאל, פנימי כזה. כל כך כאב שלא יכולתי לדרוך על רגל שמאל. האןטופד שלח לצילום אך לא מצאו כלום. בינתיים הכאב עבר. אך בא והולך כל כמה שבועות. איזה בדיקה יש לעשות לבדוק מדוע זה קורה? האם כירופרקט יוכל לעזור? מי מה זה נובע? תודה

מציע לפני החלטה על טיפול כירורפקטי או אחר - להבין במה מדובר ומה סבת הכאב לשם כך כדאי להבדק על ידי מומחה עמוד שדרה שיפנה אותך לדימות מתאים - קשה לדעת מתיאורך אם מדובר בבעיה באגןם במפרקי הירך או בעמוד השדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

02/08/2015 | 15:38 | מאת: מאיה

הייתי אצל אורטופד מומחה לעמוד שידרה. שלח לצילום. בצילום לא ראו כלום.. מה עוד אפשר לעשות? תודה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה