אי איזון כתפיים שכמות אגן

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/08/2015 | 00:42 | מאת: גל

יש לי עקמת 30 מעלות אי איזון אגן ואי איזון כתפיים ושכמות וגם הצואר נראה קצת מוזר עקום טיפה האם ניתוח אחד יכול לסדר את העקמת שאני אהיה ממש ישר או שזה לא יקרה זה מוריד לי את כל הביטחון העקמת הזאתי? חשוב לציין שאני עוד 4 חודשים בן 18

מבחינת גיל - זה הזמן לשקול ניתוח ניתוח בהחלט יכול לשפר את המצב אם כי לא ניתן להתחייב לתיקון מלא ב - 100% לרוב שי שיפור ניכר מאז באיזור של הכתפיים והאגן אם אתה רוצה - אתה מוזמן לתאם יעוץ מסודר במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה