ct גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/07/2015 | 20:29 | מאת: אסתר

בתשובה של ct מותני קיבלתי תשובה מרווח l4/l5 סחוס הדיסק הבין חוליתי הדוגם עם בלט ולחץ על קדמת השק התאקלי מרווח l5/s1 סחוס הדיסק הבין חוליתי הודגם עם בלט מינמלי ולחץ מינמלי על קדמת השק התאקלי מה זה אומר בלט?

בליטה של הדיסק שנובעת מכך שהמעטפת שלו נחלשת עקב תהליכי שחיקה ובלאי ואינה עומדת בעומסי משקל הגוף כנדרש - זה יכול לגרום הן לכאב גב והן לגירוי של העצבים שעוברים ליד הדיסק תסמינים שונים בעכוזים וברגליים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה