פיענוח MRI צווארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/07/2015 | 19:15 | מאת: מירי

שלום אני חולת טרשת נופצה אובחנתי לפני שנה וחצי ובתקופה האחרונה הנימולים ביד התחזקו עד כדי הרגשת שרפה על מנת לשלול שהכאבים הם ממחלת הטרשת הרופא שלח אותי לmri צווארי ובתוצאות הבדיקה רשום רטרוליזטזיס של c5 אוסט אופטית לאחור ולצד ימין ב- c5/6 מיצר במידה קשה את הפורמינה הנוי כלי הימיני

מבלי לבדוק אותך ובלי לראות - רק על סמך הפענוח נשמע שיש בעיה צואורית הגורמת לתסמינים האלו וזה כנראה לא קשור ל - MS ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה