Mri כאב גב עליון - אמצעי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

25/07/2015 | 10:53 | מאת: יהלי

דוקטור שלום, אני מזה כשנה וחצי סובלת מכאבי גב בצד שמאל כאבים בלתי נסבלים ומלחיצים. עשו לי mri לכל עמוד השדרה שיצא תקין. אך הכאבים עדיין לא נסבלים . במקביל מצאו לי בעיה של קרע בכתף ואני מועמדת לניתוח. השאלה שלי , זה האם חס וחלילה יש משהו באחד האיברים הפנימיים שגורם לכאבי גב, האם זה משהו שמתגלה בmri שעושים לעמוד השדרה? והאם הממצא של קרע בלברום בכתף בצד שמאל יכול להיות בעצם מקור הבעיה העיקרי לכאבים בצד שמאל של הגב?

לא רואים איברים פנימיים ב- MRI של עמוד שדרה קרע בלברום - בלתי סביר שיגרום לתסמינים כמו שאת מתארת ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה