שבר דחיסה בL1

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/07/2015 | 08:23 | מאת: גליה

בהמשך לשאלה הקודמת שהעלתי שתי שאלות נוספות: 1. כאמור אימי כעת 4 שבועות לאחר הפציעה ועדיין סובלת מכאבים בצד ימין. האם כדאי להשתמש 24 שעות בחגורת גב עד לשיפור? האם ישנה חגורה ספציפית שמומלצת? 2. האם מומלץ לבצע הזרקת צמנט לחוליה במקום ניתוח בהרדמה מלאה? מתי יש להעדיף ניתוח ולמה? תודה רבה

אם יש מרכיב של אייציבות בהחלט מומלץ שימוש בחגורה כשהיא מחוץ למטה לגבי ניתוח - יש בו צורך אם יש חשש להתפתחות קיפוזיס ניכר עם לחץ על שרשי העצבים אבל זה מצב שונה לגמרי שאינו במקום הזרקת צמנט ולא מצב שהזרקת צמנט יכולה לטפל בו ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה