ניתוח קיפוזיס וקיבוע עמוד שדרה.

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

20/07/2015 | 23:35 | מאת: דני

שלום ד"ר, הייתי רוצה לשאול כמה שאלות בנוגע להגבלת תנועה בניתוח לתיקון קיפוזיס מבני, האם תהיה הגבלה רצינית בתנועה לאחר קיבוע עמוד השדרה ויישורו? אני סובל מהגבלת תנועה כרגע בכתפיים מבלי יכולת ליישר אותם כלפיי מעלה כתוצאה מהליקוי בגב. השאלה אם לאחר ניתוח קיבוע ההגבלת תנועה תשפיע על גמישות הגב. לדוגמא התכופפות, "גשר" לדוגמא ביוגה, עמידת ידיים, פיתול הגב וכו'. אשמח לתשובות ד"ר, תודה רבה.

לא ברור לי איזו מגבלה יש כעת אבל ניתוח קבוע עלול להפחיתאת הגמישות אם מדובר בעקר בניתוח בעמוד השרה ה גבי הירידה בגמשיותמאד קטנה. אם עמוד השדרה המתני מעורב - יש קצת יותר ירידה בגמיושת ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה