כאבי גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/07/2015 | 16:55 | מאת: דני

שלום דר, מזה מס' חודשים יש לי כאבי גב תחתון צד ימין עם הקרנה לרגל אחרי סיטי הומלץ על טיפול שמרני מה שגילו זה היצרות קלה של מרווח חולייתי בגובה L1-12D. אוסטיאופיט קדמי גס בגוף חוליה 12D ובלט דיסק אחורי בגובה L4-L3 L3-L2 L2-L1 גורם ללחץ קל על השק התקאלי ללא ספיינל סטנוזיס בקיצור אין לי חיים מאז הכאבים הם יומיומיים מקרינים לרגל ומאוד חזקים עשיתי קצת כרופרקטיקה אבל לא עזר האם יש טיפול לבעיה? האם יש מה לעשות על מנת להוריד את סף הכאב? אודה לך לתשובתך

לא ברור לי מה כלול אצלךף בטיפול שמרני אבל במצ ב כזה יכול לעזור טפול פיזקיאלי כמו גם פעילות גופנית וכמון הזרקה תחת שיקוף יתכן שיש גם מקום לשקול צריבת דיסק או טיפולמזערי אחר - כל אלו עדין בתחום השמרני מציע לך להגיע ליעוץ מומחה עמוד שדררה לברר הסיכוי והיתרונות חוסרונות של כל שיטה במצבך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה