שאלה כללית

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

26/07/2015 | 11:15 | מאת: דנה

שלום רב, יש לי עקמת בגב, השאלה שלי אם אני אלך לאיש מקצוע ויעש מסאג'ים רקמות עמוק,האם זה יכול לרפות אותי, ובכללית האם אני יכולה לעשות מסאג'ים אצל איש מקצועה, אם כן אשמח לקבל עצה, או כל טיפול אחר

את יכולה לעשות מסאז כמו כל אחד אחר - להרפיה רגיעה וכיף - אבל אל תצפי שזה ישנה משהו בעקמת כי זה לא. יש הרבה רמאים שיבטיחו לך את זה -אבל כאמור זה לא יקרה. ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה