זריקה אפידורלית - פריצת דיסק משמעותית

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/07/2015 | 18:30 | מאת: ינון

שלום, אבחנו אצלי לפני כחצי שנה פריצת דיסק משמעותית עם לחץ על שורשים באזור l5s1. חודשיים אחרי האבחון היתה החמרה בכאב וכמובן היו הקרנות רציניות לרגל. לאחר טיפולים שונים, פזיותרפיה, הוסטאופט, והרבה ארקוקסיה - לפני חמישה ימים הזריקו לי זריקה אפידורלית תחת שיקוף. הבעיה היא שמעבר לעובדה שעדיין אני לא חש הקלה משמעותית בכאב, כאשר אני מבצע תרגילים מסוימים של פיזיותרפיה, אני מרגיש הגבלות חדשות שגורמות לכאבים חדשים. תנועות מסוימות של מתיחה ושלא היתה לי בעיה לבצע לפני שבוע, לאחר הזריקה גורמות לכאב והקרנה לרגל. ממה זה יכול לנבוע? האם יש גם חמישה ימים אחרי הזריקה אזור עם ריכוז נוזל התרופה שיכול לגרום ללחץ הנוסף באזור? תודה! ינון

לא. 5 ימיםפ אחרי כבר אין שום לחץ התסמינים קשורים פשוט להיעדר אפקט יעיל של ההזרקה במקרה שלך צריך כנראה לשקול טיפולים או שיטות אחרים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה