בדיקת CT

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/07/2015 | 12:09 | מאת: בוריס

שלום, אני נפגעתי בעבודה והברתי בדיקות CT התוצאות הם: L/L32 בלט דיסק דפוזי אחורי קל עד בינוני הנוגע בשק התקאלי. L4/L5 בלט דיסק דפוזי אחורי קל המשיק לשק התקאלי. התור לרפא רק באוד שבועיים. האם מדובר בפריצת דיסק? האם אפשר לחזור לעבודה לפני ביקור רופא? תודה

לא מדובר בפריצה לפי הפענוח אלא בבלט לא מדובר במצב מוכן ואפשר לחזור לעבודה -ה כל לפי החומרה של התסמינים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה