מה ניתן ללמוד

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/07/2015 | 23:40 | מאת: ניקסון

הופעת כאב נןרא ברגל ימין וצד ממים בגב תחתון. סחבתי משהו כבד בגרירה וזה הופיע יומיים אחרי בלחץ. אחרי שבוע בעזרת מרפי שרירים זה נחלש והיה יום אחד בסדר. בפיזוטרפיה אבחון לחצו על עמוד השגרה בבלט דיסק שיש לי באל5 אס1 ומיד החלו כאבים שהיו קשים בישבן וכל הרגל מאחור וחצי כף רגל ימין אחרי 8 ימים היתה הטבה גדולה ליום אחד ושוב הכל חזר בעוצמה. האם ההפסקות שקרו ליום אחד פעמיים במשך כל התקופה נותנים רמז לבעיה ותקווה שזה יעבור?

לא ברור מה הסבה לכך ולא ברור אם אפשר להסיק מזה משהו בכל מקרה אתה א סובל כל כך הרבה זמן ויש סיכוי טוב שהדברים ירגעו ויסתדרו בהדרגה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה